Remo is back! Kolme ärrää olivat siis Rena, Ranti ja Remo ja treenipaikkana parkkipaikka kartanolla. Rena ei saanut moikata Remoa ja Jonnaa etukäteen, joten saatiin tosi hyvä häiriötreeni. Seuraamisasento aukeni ja keskittymistä täytyi hakea ja typsy pantiinkin aika pian odottamaan uutta vuoroaan, kun oli saatu hyvä seuraamispätkä.

Toisella kierroksella vire ja keskittymiskyky olivatkin jo paremmat ja seuraaminen siistiytyi. Vasemmalle kääntymisiä namikäsi alhaalla, jotta saatiin ylöspäin suuntautuva liike pois ja perä liikkumaan niin kuin pitää.

Viimeisellä kierroksella "jätä" -käskyä ja lelulle irtautumista "eteen" käskyllä. Tätä on harjoiteltu jo agilitytreeneissä ja "eteen" on lähinnä agilityä varten. Ajattelin vahvistaa kauemmaksi irtoamisen lelulle ennen kuin siirrän sen ruutuun. Pitää pidentää välimatkaa vähitellen, ettei lelun olemassaolo "unohdu". "Jätä" on jo parantanut tilannetta paljon. Liikkeestä maahan ja seiso käveleskelyn yhteydessä. Seisominen ei onnistu ilman apua ja tuli tehtyä turhan monta virheellistä toistoa. Lopuksi vielä ensimmäinen kokeilu noutokapulalla hetsaamista. Kuumensin saaliilla, heitin kapulan ja laskin Renan liikkuvan kapulan perään. Rena otti kapulan! Ote pysyi, kun lähti ajamaan minua takaa ja irroitti vasta, kun vapautin lentävälle patukalle. Tästä jatketaan!

Ranti teki seuraamista juosten ja pydähdyksetkin onnistuivat,  vain täyskäännöksiin tuli väljyyttä. Sivuaskeleet vasemmalle alkavat onnistua, peruuttamista pitäisi harjoitella oikaisuavun kanssa. Toisten noutojen katseleminen oli Rantille tuskaa, joten tottakai Rantikin sai noutaa.  Kapula vaan pääsi jotenkin piiloutumaan paljaalle asvaltille ;-). Löytyi kuitenkin tuokion etsiskelyn jälkeen...