Eiliseltä jäi kolme nakkia, joten pitihän ne käyttää ja treenata viimeisen kerran ennen sunnuntain kisoja...

Käveltiin kartanolle ja otin poikkeuksellisesti Rantin puuhaamaan ensin. Kokeiltiin mm. hidasta seuraamista, joka sai Rantin kyllä tarkkaavaiseksi.

Renan alkuvirittelyt ja seuraamiset menivät hienosti. Pari vasemmalle käännöstäkin oli tosi onnistuneita. Jäävistä maahan meno oli hyvä, mutta se seisominen! Palikka oli heilahtanut taas väärin päin ja seisominen oli jälleen lähes mahdotonta. Tein mitä oli pakko, eli autoin tekemään oikein, mutta mieliala ei kyllä ollut mitenkään rentoutunut.

Rantikaan ei osannut seisoa, mutta sen kanssa sivuutin asian totaalisesti ja kokeilin käännöksiä ja pysähtymisiä juoksussa. Pysähtymistä piti hakea istu-käskyn avulla. Rantin kanssa on kiva kokeilla kaikkea, kun ei tavoitteitakaan ole.

Uudella kierroksella yritin saada onnistuneita seisomisia useamman, mutta vaikeaa oli. Ikään kuin jo taskussa olevan rotan haju olisi saanut Renan kierrokset niin korkealle, ettei ehtinyt kuunnella, mitä pyysin tekemään. Tämän typsyn kanssa on kyllä aivan käsittämättömiä ongelmia jäävien kanssa! Päivän harjoitukseksi tuli lopulta omien hermojen kurissa pitäminen. Nyt ei ainakaan kenraaliharjoitus onnistunut liian hyvin.