Treenattiin melko häiriöttömällä urheilukentällä. Näissä tutuissa olosuhteissa Renan vireen saa nostettua helposti seuraamiseen sopivaksi ja se säilyykin hyvin. Tein melko pitkän alkuseuraamisen ja se sujui hienosti. Vasemmalle käännöksien pomppu vain tuli takaisin heti, kun palkkaa ei ollut apuna. Nyt pitäisi alkaa hakeutua harjoittelemaan häiriöiden alla, niin saataisiin touhuun varmuutta.

Istumisia otin vieläkin pysähdyksen kanssa. Miettiä täytyy, miten siitä eteenpäin. Jotain huomiota Rena kiinnittää suulliseenkin käskyyn, koska sen kerran, kun epähuomiossa kiekaisin 'istu' jotenkin oudosti, se jäi ihmettelemään, mitä oikeataan pitäisi tehdä. Mitähän jos äänittäisi käskyt, piilottaisi kaiuttimen vaatteisiin ja aukoisi kokeessa vaan suutaan?? (Ja soittaisi vahingossa väärän käskyn...)

Kaukkarit istu-maahan-istu vaativat vieläkin toistoa, toistoa, toistoa. Varsinkin istumaan nouseminen. Niitä siis tehdään. Otin myös paikallaoloa maassa ja istuen ja siirtymistä koiran taakse ennen paluuta sivulle. + yksi luoksetulo pitkältä matkalta. Leikin varjolla kokeilin myös, millä avuin saisin Renan tekemään nopeita pysähdyksiä liikkeestä. Sitä pitää kokeilla ja mietiskellä vielä.