Päivälenkillä lyhyet treenit kartanon parkkipaikalla. Ensisijaisesti oltiin lenkillä ja toissijaisesti treenattiin, joten kevyellä varustuksella oltiin liikkeellä.

Rena oli alkuun vähän tahmea ja vasemmalle käännöksestä se ei ollut koskaan kuullutkaan. Vähän meni haaveiluksi, joten piti itsekin heittäytyä vähän innostavammaksi, jotta sain typyn heräilemään. Rena paransi kuitenkin suoritustaan koko treenin ajan, joten ehkäpä ongelma oli jälleen liian lyhyet treenit...

Tein aika paljon seuraamista. Kun vire ei ollut erityisen korkealla, niin paikka pysyi hyvänä kulkusuunnassa ja sivusuunnassakin vain pienoista irtoamista. Hain sitten oikeaa paikkaa vasemmalle kaartamalla ja sillä tavalla se myös löytyi. Muutama liikkeestä istuminen. Olen tämän suhteen jo toiveikas, vaikkei liike missään nimessä valmis ole, enkä aio vielä sotkea sekaan muita jääviä liikkeitä, en varsinkaan seisomista.

Kaukkareiden istu-maahan-istu -asennonvaihdoissa haen vieläkin oikeaa intoa istumaan nousuun, eli palkaan systemaattisesti ja yritän tehdä hyvällä tempolla. Paljon muuta ei sitten tehtykään.

Pakko olisi taas ryhdistäytyä, jotta päästäisiin eteen päin - mitään ei valmistu ilman riittäviä toistoja. Nyt juoksun ajan pitää vältellä yleisiä koulutuspaikkoja, mutta riittäisihän noita olohuoneessakin hinkattavia liikkeitä ihan kotitarpeiksi..