Torstai ja treenipäivä. Meillä oli ohjelmassa (ilmeisesti) ykkösluokan rata, joka kellotettiin ja yritettiin tietysti keksiä keinoja ajan petraamiseksi. Simppeli rata, jossa ainoat haasteet tulivat ehkä tahattomista liian pitkistä esteväleistä ja toisaalta sumppuun ajautuneista viimeisistä esteistä. Sinänsähän on pienoinen ihme saada rakennettua pienessä hallissamme ylipitkiä estevälejä :-)

Rena teki ainoana(!) radan maksikorkuisilla hypyillä (55/60). Sillä oli ihan mukavasti intoa ja se irtosi Renaksi ihan mukavasti, joten teimme kaksi puhdasta rataa - lähes sadasosasekunnin tarkkuudella samaan aikaan. Eli mitään uutta ei opittu, mutta jatkettiinpa pehmeää laskua agilityn pariin.

Ilmeisesti olen laittanut koulutuskyselyyn jonkun reunaehdon (ei treenejä ennen klo 18:00:aa?), jonka takia ollaan päädytty mölli/ykkösluokkalaisten hitaiden(?) koirien ryhmään. Hitaiden koirien laittaminen yhteen ryhmään on järkevää vain, jos siellä erityisesti panostetaan siihen, miten koirista saadaan nopeampia, joten ehkäpä vielä saadaan apuja siihenkin. Muutenhan olisi toki edullista treenata itseään parempien kanssa. Pitänee varmaan välillä ottaa yksityistunteja Jonnalta, että saadaan edistystä aikaan... (Kouluttaja on ilmainen ;-) mutta Purinalla treenamisesta pitää maksaa...)