Käytiin iltamyöhällä Purinalla treenaamassa Jonnan ja Decon kanssa. Kyllä siitä huvista aina kympin maksaa Kieli ulkona.

Rena oli hyvässä vireessä, joten treenaaminenkin oli kivaa. Ensin tehtiin radanpätkä, jonka kompastuskivenä meille oli kepeillevienti - ainoa järkevä tapa oli leikata keppien takana. Ei vaan onnistunut, kun ei sitä ole Renalle vielä opetettu, kai?! En millään muista puolen vuoden tauon jälkeen, mitä kaikkea ollaan harjoiteltu Yllättynyt. Toinen ongelma tietysti oli, että Rena eteni juuri sitä vauhtia kuin minäkin, eli ei erityisen kovaa...

Alettiin sitten työstää onglemia, eli irtoamista kepeille ja putkeen, Jonna palkkasi. Omasta päästä löytyi sellainen vika, että muistan liian hyvin Renan aiemmat 'shut down'it ja luovutan liian herkästi, jos homma yhtään tökkii. Jonna sitten päätti näyttää kädestä pitäen ja taistelutti, nostatti ja prässäsi Renaa ihan tuloksekkaasti. Teki minulle ihan hyvää ja toivottavasti muistan sen taas kun seuraavalla kerralla aiotaan molemmat lamaantua. Tartteis vähän säätää omaa temperamenttiiaan ja ottaa asennetta kehiin.

Lopuksi vielä kontaktitreenejä, A:lla napakat, puomilla luisuu helpommin, vaikka toki pinnan kautta tuleekin. Kotiläksyksi saatiin irtoamisharjoituksia esteille - pääsis vaan joskus niitä treenaamaan ..