Täytyy yrittää pysyä ajan tasalla ja päivittää blogi viime viikkoisten agilitytreenien osalta ennen tämän illan treenejä...

Viime viikolla saimme meille täydelliset treenit. Kolme harjoitus"pistettä", joissa teemana irtoaminen minkä lisäksi A ja puomi erikseen treenattavissa.

Ensimmäinen piste oli hyppyneliö, jossa vielä säteinä kolme hyppyä ja neljäntenä esteenä ulkokehällä putki. Ulkokehälle irtoaminen ei Renalta tietenkään onnistunut keskeltä ohjaten ilman apuja, mutta sen tähdenhän me harjoitelemmekin Hymy! Palkka siis avustajalle ulkokehän ulkopuolelle.

Toinen "piste" oli perinteinen hyppy - u-putki - hyppy. Simppeliä simppelimpi harjoitus siis, mutta meille erittäin tarpeellinen. Kolmas oli jälleen sivusuunnassa irtoamista ja siinäkin Rena piti tietysti irroittaa lelun avulla. Väleihin A:n ja puomin kontaktitreenejä, eli tunti tuli käytettyä tehokkaasti hyväksi. Tästä treenistä jäi hyvä mieli - ei sen takia, että olisimme osanneet kaiken vaan sen takia, että harjoittelimme juuri sitä, mikä harjoittelua kaipaa!