Melkoiseksi viuhahdukseksi jäi osallistumisemme ryhmätreeneihin torstaina. Tuntimme alkaa 20:30 ja siinä vaiheessa painoi jo huoli aikaisesta herätyksestä perjantaina. Kello oli soimassa noin 4:15, koska olimme menossa Turusta laivalla Maarianhaminaan.

Ryhmämme kouluttaja on vaihtunut ja hän halusi nähdä koirien tason, joten taas oli luvassa ratatreenit. Ja taas oli rata, jossa hallin takaosassa oli ylipitkät estevälit ja etuosassa esteet sumpussa eikä lainkaan muille koirille tilaa odotella. Kepit olivat poikittain, minkä luulisi tämän kokoisessa hallissa olevan "mission impossible" mutta eipä vaan ollut.

Ilmoitin halukkuuteni suorittaa ekana ja poistua sen jälkeen. Rena suoritti radan kertaalleen (virheettä kai?). Väliin tehtiin pari irtoamisharjoitusta okserille (hyödyllistä!) ja sen jälkeen rata vielä uudestaan. Tällä kertaa Renaa ahdisti jäädä lähtöön, koska muut koirat olivat melkein iholla. (Olisi pitänyt älytä aloittaa toisesta esteestä!) Niinpä koko rata meni hieman jähmeämmin ja putkelle tuli kielto. Sain kuitenkin palkattua molemmat radat viimeisen hypyn taakse jätetyllä lelulla, mikä on tällä hetkellä tavoitteena. Eli toivottavasti treeni jäi plussan puollelle.

Oman vuoromme jälkeen pokkasimme jä lähdimme jäähdyttelylenkin kautta kotiin.