Tällä viikolla agilitytreeneissä oli vain 4 koiraa, joten ehdimme tehdä ihan mukavasti, vaikka ratatreenillä aloitettiinkin. Radalla oli piiitkiä vientejä ja se vaati liikkumista ohjaajaltakin - ei tietenkään olisi vaatinut ihan niin paljon, mikäli koira irtoaisi... Eipähän tule nyt sitten sunnuntain kisoissa yllätyksenä, että kunto loppuu kesken radan - minulta Nolostunut.

Pitkätkään viennit eivät ole Renan kanssa ongelma, koska se tulee juuri sinne minne sen vien. Puomit olivat tällä kertaa tosi hyviä, ei hidasteluja, vaan napakasti kontaktille asti (2 off 2 on). Kepeillä koetin, mitä tapahtuu, jos en kannusta koko aikaa ja Rena tuli ulos kesken pujottelun. No, tulipa kokeiltua.

Lopuksi vielä väännettiin 7 aidalla ohjauskuviota. Renahan menee edelleenkin minne ohjataan, mutta nyt koulutettiinkin minua. Miten voi olla niin vaikeaa liikkua taakse - sivulle - valssi - eteen - sivulle - eteen... Tai mikä tahansa kuvio, jossa pitää vaihtaa liikkumissuuntaa usemman kerran lyhyellä matkalla! Sujui se lopulta, mutta kyllä piti vääntää rautalankaa..