Meillä oli TAAS kimppatoko. Miten nopeasti neljä viikkoa voikaan kulua?

Rena oli hyvässä vireessä. Kaukkareita, käännöksiä, avo-hyppyä, luoksetuloa stopilla ja ilman, eteenmenoja ja paikallaolo. Taisin ottaa myös jäävistä istumisen ja maahanmenon kertaalleen.

Luoksetulon stoppi on käsimerkillä tosi napakka. Pitää vain yrittää tasapainoilla vauhdin kanssa, ettei hidastu liikaa. Muutenkin sujui hyvin. Paikallaoloa harjoiteltiin piilossa. Olin ulkona ehkä puoli minuuttia. Renalla ei tunnu olevan sen kummempaa huolta minun poistumisestani, joten täysimittainenkin avon paikallaolo pitäisi kyllä sujua. Parempi kuitenkin edetä rauhallisesti eikä kokeila että "missä vaiheessa se lähtee". 

Lopetin taas varttia vaille, vaikka Rena olisi vielä ollut innokas jatkamaan. Ehkäpä sitä intoa riittää taas seuraavallekin kerralle.

Autoa käynnistäessäni ihmettelin, kun valot katosivat. Hetken hämmästeltyäni totesin, että molemmat ajovalopolttimot olivat palaneet yhtäaikaa! Eli autossa oli vain pitkät valot. Otsan rypistys. Tutkin opaskirjaa nähdäkseni, pystyykö Focukseen edes vaihtamaan itse ajovalot. Kyllä pystyy. Eli eikun Konalan Shellille ostamaan polttimoita...vai? No ei, kun ei ollut rahaa mukana! Ajoin sitten kotiin pitkät valot päällä. Vastaantulijat ja edellä ajavat eivät varmaan laulaneet "Ihanaa valoa", mutta todennäköisesti pimeällä autolla ajaminen olisi ollut vielä huonompi vaihtoehto. Onneksi aamut ovat jo valoisia, niin pääsen töihin mennessä lamppuostoksille sokeuttamatta muita kulkijoita.