Renan juoksuista johtuva agilitytauko venyi yli kuukauteen - juoksut kestivät tasan neljä viikkoa. Treenaamme kesänkin hallissa, mutta päivä on muuttunut keskiviikoksi ja aika puoli seitsemäksi.

Rena oli ihan hyvässä vireessä siihen nähden, että elämme "juoksun jälkeistä aikaa". Toivottavasti se nyt kestää kohtuullisessa vireessä valeraskaudesta huolimatta, jotta en ihan turhaan yritä kilpailuihin sen kanssa.

Harjoituksissa oli meidän lisäksi vain yksi muu koira, joten saatiin harjoitella ihan riittävästi. Ensin tehtiin 180 asteen käännöstä hypyn jälkeen eri tavoin ja jaakotuskin tuli kokeiltua. Oikealla ajoituksella se toimi kyllä Renallakin.

Pyörittiin myös irtoamissuoraa ees sun taas. Putkien kanssa ei ollut ongelmia, jos ohjasin edes kohtuullisesti. Pystyin ottamaan kutsuna hypyn ja suoran putken takaa, jos putki osui sujuvasti linjalle. Vedättäminen toi tänään Renaan vauhtia, eteen irtoaminen sujui huonommin.

Lopuksi tehtiin täysimittainen rata, joka oli enimmäkseen suoraa paahtamista. Radalla oli yksi (1) ohjattava kohta, jossa harjoiteltiin käyttämäni valssin lisäksi tvistiä ja paremminhan se toimi kuin valssi, kun minun juoksumatkani lyheni. (Tätä menoa osaan pudotella kesän jälkeen ohjaustermejä solkenaan - joskus jopa oikeisiin paikkoihin... Kieli ulkona)