Hulluja ei pidetty jännityksessä kovin kauaa! Lausuntolasku ilmestyi sähköpostiin loppuviikosta ja kun se oli valmiiksi maksettu, niin dysplasialausunto tupsahti sähköpostilaatikkoon tänään, niin minulle kuin Mikallekin. Ja hyvältähän nuo lausunnot näyttivät: Kaapo A/A ja 0/0 ja Mei lì A/A ja 1/0. Tuosta ykkösestä pitää vielä kysellä konsultaatiota, josko sen joutuu laittamaan paneeliin . Mei lìn kyynärpäät piti olla ne, missä ei ollut mitään huomauttamisen varaa...

OmaKoira toimii kyllä näppärästi, aikaa säästyy, kun ei tarvitse odotella postin kulkua laskujen eikä lausunnon osalta. Jottei kuitenkaan liian helpoksi menisi, niin Salsan tuloksia joudutaan ilmeisesti jännittämään vielä pääsiäisen yli.

Renan kanssa ollaan varovasti aloitettu touhuamaan treenin tapaista . Viikonloppuna latailin naksua ja nyt olemme päivittäin leikkineet "laatikkoleikkiä". Tavoitteena on sheippaamalla rohkaista Renaa tarjoamaan toimintoja ja oppimaan sitä kautta aloitteellisuutta sekä tietysti ottaa naksu lopulta ihan koulutusvälineeksikin. "Oikeita" hommia olemme tehneet sen verran, että ohjelmassa on ollut noudon muistelua  - ja hyvällä menestyksellä. Melkein tekisi mieli sanoa, että Renahan osaa noutaa , mutta ei manata mörköjä esiin.