Maanantai oli niin jännittävä, että päivän tapahtumat tunkivat uniinkin. Olin varannut Mei lìlle ja Kaapolle (G Sultan Of Swing) lonkkakuvausajan Espoon Eläinsairaalasta ja sinnehän me sitten menimme. Olen viettänyt siinä talossa aivan liian monta liian tunnepitoista hetkeä, joten ei minua ihan pelkät kuvaustulokset jääneet vainoamaan...

Kauhukaksikko saatiin hiljenemään tujauksella rauhoittavaa ja nautiskelimme ainutlaatuisesta rauhasta, kun Kaapo ja Mei lì olivat riekkumatta ja hiljaa yhdessä . Kuvaukset sujuivat ilman suurempaa draamaa ja kuvatkin näyttivät hyviltä: kummankaan lonkissa tai kyynärpäissä ei ollut suurempaa vikaa. Kaapon lonkat olivat vielä paremmat kuin Mei lìn, mutta kyynärpäistä toinen saattaa mennä ykköseksi. Mei lìn lonkkia mittailtiin sen verran tarkaan, että jos B:tä huonompaa tulee, niin osaan laittaa suoraan paneeliin.

Salsa (G. So Far Away) kävi kuvissa keskiviikkona, joten jännitettävää riittää!

Kuvausreissun jälkeen otin vielä Renan autoon ja ajoimme Agitokolaan kimppatokovuorolle. ATD:n vuosikokous oli samaan aikaan, joten hallissa ei ollut kuin kaksi muuta tokoilijaa. Tarkoitus oli vain "haistella ilmapiiriä" Renan kanssa, joten en ollut ihmeempiä suunnitellut tekemisiämme. Tein namipalkalla seuraamista. Renalla oli selvästi jäänyt oikeansuuntainen mielikuva viimeisistä treeneistämme (joskus kauan kauan kauan sitten... ) ja se tarjosi tiiviimpää asentoa, kun annoin uuden "seuraa"-käskyn asennon auettua. Sitten ei enää tarvitse muuta kuin kertoa sille, että sen pitäisi pysyä siinä paikassa koko ajan!

Ehdin tehdä kertaalleen seisomaan jäämisen, ennen kuin muistin, että minähän käytän siinä ennakkomerkkiä - ja sitten kuuluikin tovi epämääräistä rutinaa pääkopasta, kun yritin muistaa, mikä se on!  Oisko kannattanut ensin miettiä, oiskohan? Varovainen herättely oli siis enemmänkin tarpeen minulle kuin Renalle, mutta sen verran mukava pikainen vierailumme treeneissä oli, että innolla odotan taas pääsyä tositoimiin. Pitänee kuitenkin aloitella kotona ihan vaan muistelemalla menneitä ensin...

Tänään latailin Renan naksua. Sheippailun tapaisella haluan vain varmistaa, että naksu toimii toivotusti. En nimittäin usko, että saan Renaa enää kovin helposti tarjoamaan toimintoja, joten naksu on lähinnä tarkoitettu vain oikean toiminnan merkkaamiseen. Tänään vahvistin kontaktia (koska sitä Rena tarjoaa joka tapauksessa ensimmäiseksi) ja lipaisua. Katsotaan seuraaavalla kerralla, jäikö lipaisusta mitään mieleen.