Askistossa on jo puhdistettu jalkakäytävät ja "meidän" kenttän on jo sulanut aurausvalleja lukuunottamatta - pakko korkata "kesätreenit"!

Rena tarjosi suoraa ja tiivistä perusasentoa heti, kun pysähdyin kentällä. Se oli siis heti vireessä, mutta vähän olisi kierroksia pitänyt saada nostettua noutoa varten, mutta alkuun päästiin kuitenkin. Ensin seuraamista, jossa siis korjattavana ongelmana on väljyys. Tein kokonaan ilman hihnaa, jotten turhaan yritä antaa hihnapakotetta, kun ei siitä mitään apua kerran ole. En aivan tiedä, mitä minun pitäisi tehdä vasemmalla kädellä, joten vähän on vaikea keksiä korjaussarjaa, ennen kuin tiedän mitä olen hakemassa. MISSÄ sen käden kuuluisi olla, kun ei sillä voi koiran päätäkään mäiskiä??

Jäävät - maahan ja seiso - otin kertaalleen ja ne menivät hyvin, joten en turhaan hinkannut, kun ei ollut peiliä eikä kaveria kertomassa, milloin menee todella hyvin. Muistin nyt jopa ennakoivat merkit.  Sitten nouto... Tein kertaalleen koko liikkeen ja kyllähän se meni, mutta palautus oli hidas. Tein myös perään lähettämisiä ja siirtymistä kapulan kanssa sivulle edestä läheltä, mutta selvästi pitäisi saada nämä tehdyksi korkeammassa vietissä, jotta saisin ilmeen iloisemmaksi.  "Innostavalle" treeniseuralle olisi siis kysyntää...

Avo-kaukkareita sekä luoksetuloa piti tietysti kokeilla, osissa tosin, ja ne menivät hyvin. Kaukkareita pitää vielä varmistaa ylipitkillä matkoilla, ennen kuin uskallan olla varma, että kokeessa myös nousee. Mutta kaiken kaikkiaan hyvinhän nuo liikkeet sieltä löytyivät. Tästä on hyvä jatkaa ( tai aloittaa ).