Kuinkas nämä päivitykset nyt näin laahaavatkaan...  . Aloitanpa kiinnikirimisen kopioimalla muistiinpanot, jotka kirjoitin jossain vaiheessa kautta "elämä-ilman-internetyhteyttä":

 

Agilitytreenikausikin on sitten vihdoin avattu. Tein ihan tarkoituksella pelkkiä esteharjoituksia, että päästään tunnelmaan.


Putki oli aavistuksen kaarella. Jätin Renan kauemmaksi odottamaan, kun siirryin kutsumaan putken suulta, pidemmältä viereltä, putken takaa ja molemmilta puolilta. Joku reikä omasta päästä löytyi, kun sen ainoan kerran, kun Rena tuli ohi, tajusin käskyttäneeni putkEEEEN - kyllä se tähän mennessä on aina ollut ihan "putki". Lähetyksiä tein vain putken pimeään päähän ja hienosti meni.

Hyppäämistä muistelimme kolmen esteen sarjalla, jossa korkeudet 50 - 60 cm. Tiukoissa käännöksissä rima putosi pari kertaa, mutta eiköhän ne koivet ala nousta, kun muisti palailee pätkittäin.

Kepeillä tein vähän saman suuntaista treeniä kuin putkella. Ensin lähetyksenä, sitten kutsuna n. kolmannesta välistä, sitten etäisyyttä lisäten, kunnes olin toisen pään kohdalla. Sivuttaistakin etäisyyttä onnistuin lisäämään todella reilusti. Sisäänmenot olivat aivan mahtavia ja loppupää petti vasta hurjimmissa vedätyksissä. Seuraavassa treenissä pitää pitää huolta siitä että viimeisen välin ohituksia ei pääse tapahtumaan. Mutta kaiken kaikkiaan upea suoritus Renalta, se on varmaan tehnyt paljon mielikuvaharjoittelua tauon aikana .

Lopuksi vielä puomia targetilla. Hyvin meni tämäkin, vaikka itsenäinen suoritus ei vielä huimaakaan nopeudella, mutta vauhtia saatiin, kun juoksin mukana. Oli kivaa, milloinhan pääsisi uudestaan...