Tiistaina olimme Renan kanssa taas Järvenpäässä BH-kurssilla ja Ranti hoitolapsena Maijan, Hekan ja Karoliinan luona. Päivän teemana olivat jäävät ja luoksetulo, harjoittelimme myös henkilöryhmää, koska se jäi edellisellä viikolla tekemättä.

Rena ei ollut yhtä hyvässä vireessä kuin viimeeksi, mutta työskenteli ihan ok kuitenkin. Muistuttelin ennen vuoroamme Renalle istumista mieleen, kun se on liikkeenä ollut taas vaihteeksi hyllyllä. Ei jäävissä mitää ongelmaa ollut, kun istumista vähän autoin. Tekee kuulemma hyvällä tekniikalla. Luoksetulon tekee suoraan sivulle, mutta se on siis oma valintani. Rena teki todella vauhdikkaan luoksetulon ja erinomaisen, nopean loppuasennon siihen. Ei mitään hidastelua tai pomppimista, vaikka olemmekin viimeeksi tehneet luoksetulon pysäytyksellä.

Henkilöryhmä vaatii harjoittelua, siinä näkyi selvimmin puutteet vireessä. Vasemmalle kaartaminen meni vielä hyvin, mutta oikealle kaarrettaessa kontakti katkesi. Kasikuviota kannattaisi harjoitella ilman henkilöryhmääkin.