Renan pentujen kahden viikon kuulumiset vaihtelevat erinomaisesta kamalaan.

Erinomais-osastoa on se, että Salsa osallistui 6.6. Jämsän näyttelyyn. Siellä se oli Maijan esittämänä ROP ja sai toisen sertinsä. Hieno suoritus näiltä nuorilta naisilta!  

Ruusuketta vastaanottamassa

Huonoimman mahdollisen uutisen luin Susannan sivuilta: Sälli on lopetettu. Ei se yllätyksenä tullut, sillä olen käynyt Susannan kanssa Sällin tiimoilta sähköpostikirjeenvaihtoa toukokuun puolivälissä, mutta raskain sydämin otan silti uutisen vastaan. Sälli oli erilainen jo pikkupentuna, mutta että niin erilainen. Kukapa olisi osannut arvata, että kaikki päättyisi näin. Koiranpojan lyhyt elämä. :´(

Sälli viime kesänä

Mei lì  puolestaan on reagoinut useaan otteeseen niin selvästi paukkeeseen, että se sai luopua jalostuskoiran urastaan ja on nyt Erjan Oma. Se sai saman tien tällä viikolla luopua myös kohdustaan, mikä todennäköisesti on vain pelkkä ilon aihe - Mei lìllekin - kunhan vaan tikit on poistettu.

Mei lìn hienot housut (kuva varastettu ilman lupaa Erjalta)

Sitten on vielä Rock, jota näin ensimmäistä kertaa pentutreffien jälkeen, kun se kävi viime viikonloppuna trimmissä. Rock on iloinen ja komea nuorimies. Karva vain oli siinä vaiheessa, että perusteellista trimmiä en saanut aikaiseksi, mutta muodot sain enimmäkseen kaivettua esiin. Peukalosta kuoriutui viikolla nahka, mitä ei ole vuosiin tapahtunut, joten kyllä se karva oikeasti oli tiukassa, en vain kuvitellut. Rockin tapaaminen teki hyvää sydämelle. Rena oli vähän tiukkapipoinen poikansa suhteen, vaikka Rock oli kuinka kohtelias. Puruluut alkoivat kyllä taas Renallekin maistua, kun paikalla oli joku toinenkin niitä haluamassa .

Näissä kuvissa siis "Rock", Glegdale Solid Rock

 

Eipä "onneksi" tarvitse muutamaan vuoteen miettiä, haluanko kasvattaa koiria. Tällaisen viikon jälkeen se ainakin mietityttää.