Innostuin lähtemään Agitokolaan treenaamaan Raskale aksaa ja Renalle ruutua. Ruudun harjoittelua varten piti raivata hallin toiselle reunalle vapaa linja ja kepit piti verkottaa Raskaa varten. Aikaa meni, kun yritin tehdä kaiken sovussa selkäni kanssa.

Ensimmäiseksi tein Raskalle hyppytekniikkatreenit samalla harjoituksella kuin lauantaina.Toistoja tuli ehkä kuusi. Putkeen lähetyksiä jälkiruuaksi ennen taukoa.
Seuraavassa rupeamassa harjoittelimme keppejä. Raska menee verkoissa hienosti, pujottelun aloittaminen vain tökki ensin, kun Raska useampaan kertaan aikoi oikasta keppien ohi lelulle. Kun olin kertaalleen jättänyt lelun sisäänmenoon kakkoskepin viereen, alkoi oikea siäänmenoaukkokin hahmottua paremmin. Otimme tuntumaa myös "vauva"renkaaseen. Namin perässä Raska loikkasi sujuvasti renkaan läpi ja teimme useampia toistoja.

Kolmannella kierroksella teimme vielä vähän keppejä ja rengasta sekä putki-hyppy -yhdistelmää eri variaatioina.

Rena tokoili vain kaksi kierrosta, kun Raska sai sekä aloittaa että lopettaa. Ykköskohde oli ruutu ja innostuin taas kokeilemaan eri menetelmiä. Lähetin lelulle pitkästä matkasta, mutta yritin myös saada Renaa hakeutumaan itse ruutuun lähempää ja ilman targettia. Sujuu hyvin, jos käyn näyttämässä ruudun ensin, mutta ilman näyttämistä tai targettia on epävarma ja haahuilee kulmamerkin luo - jos edes pääsee ruudulle asti. Tein jopa yhden kutsun ruutuun pitkältä matkalta. Pitäisiköhän vaan tehdä päätös, että n seuraavaa toistoa lähetän Renan pitkältä matkalta leulle?

Teimme myös luoksetulotreeniä. Ensimmäinen stoppiyritys kaukaa oli taas tuhoon tuomittu. Takapalkalla onnistui, mutta silloin ennakoikin ihan kiitettävästi lähtemällä hitaasti liikkeelle. Maahan-käskyn saa antaa sellaisella etäisyydellä, että uppoaa nätisti. Treeniä, treeniä vaan, kunhan ulkokentille pääsee... Otin yhden ainoan liikkeestä istumisen. Se meni niin hyvin, että ei ollut tarvetta tehdä toista kertaa. Seuraamista myös, suoria ja käännöksiä, juoksua ja hidasta. Pientä kaukkarijumppaa. Siinä taisi olla Renan harjoitteet.