Näin pitkää agilitytaukoa ei meillä ole ollut ties milloin, mutta tänään siis jatkettiin agiloimista ennen aamiaista. Sunnuntaisin se ei tarkoita erityisen aikaisia harjoituksia.

Intoa typykällä oli ihan kivasti. Tein ensin radanpätkää, jossa jouduin ottamaan koiran etenemistä hallintaan, jottei tulisi esteiden ohituksia. Pari koerataa meni, ennen kuin itse sain säpäköitettyä omaa ohjaamista niin, että kaikki haltuunotot onnistuivat, mutta sen jälkeen rata menikin läpi hienosti. Toisella radanpätkällä oli estetreeninä leveä okseri, A ja keinu. Okseri kolisi pari kertaa, mutta rimat pysyivät ylhäällä. Keinua Rena ei muistanut pelätä lainkaan muttei onneksi myöskään kiirehtinyt niin paljon, että olisi tehnyt lentokeinun. Jätinkin keinun harjoittelun yhteen onnistuneeseen suoritukseen.

Keppejä harjoittelin ensimmäistä kertaa kutsuna, eli jätin Renan odottamaan parin metrin päähän kepeistä ja asetuin itse n. kolmannen välin kohdalle, mistä kutsuin. Aloitukset onnistuivat kaikki! Ekalla kerralla tosin ahnehdin ja vedätin liikaa: Rena kiirehti puolivälissä ja törmäsi otsa edellä päin keppiä. Ei näyttänyt onneksi vaikuttavan menoon ainakaan vielä tänään. Vauhti oli patukan kanssa hyvä ja tekniikka sillä mallilla, että täytynee alkaa harjoittelemaan tosissaan kauempaa ohjaamista .

Hypyillä harjoiteltiin vielä sekä irtomamista lelulle että kutsuja kolmen esteen yli. Kaikki sujui. Oli todella hyvän mielen treeni ja ymmärsin jopa lopettaa ajoissa - ennen kuin olisi tullut ongelmia.