Tänään ihmettelimme taas noutokapulaa ja varsinkin sen nostamista.

Kapulan ojentaminen alhaalta ei oikein onnistunut, kun Rena meni maahan heti, kun kapula alkoi lähestyä lattiatasoa. Oli kai se yhden sortin nouto sekin, kun Rena poimi makuulta kapulan suuhun ja nousi sitten istumaan kapula suussa .

Palkkana tänään oli pieniä läskisiä palasia ylikypsää kylkeä ja se sai Renan kyllä yrittämään. Aika kauan sen piti pähkäillä, ennen kuin vähän loitommalle tuuppaamani kapula nousi lattialta. Kyllä se sitten sieltä alkoi nousemaan, kun alkuun päästiin. Hyväksyin tässä vaiheessa sen, että Rena toi kapulan käteen ilman eteen istumista. Erikseen sitten palkkasin kapulan pitämisestä polvien välissä, kun istuin sohvalla.

Teimme tätä makuuhuoneessa portin takana ja lopetimme siten, että jätin kapulan lattialle ja lähdin avaamaan porttia. Ennen kuin Ranti ehti paikalla, Rena nosti kapulan - jai vei sohvalle, missä olin aiemmin ottanut kapulaa vastaan .  Ihmeellisiä ovat oivalluksen tiet pienen airistytön aivoissa. Molemmat saivat sitten nostaa vielä kapulan  vuorotellen minulle käteen. Läskissä on voimaa!

 

Sitten taas yksi synttärilapsi lisää:

Salsa