Ehdimme tänä kesänä edes yhteen Hau Openiin kisaamaan. Maanantaina laitoin koirat autoon ja ajoin Purinalle. Ranti on taas alkanut kunnioittamaan sitruunapantaa, joten sekin pääsi mukaan kisatunnelmaa haistelemaan.

Möllit kisasivat ensin ja minejä oli miljoona tai 44, joten pääsimme rataantutustumiseen n. 20:30 (alkaa tulla tavaksi). Annen kiva rata, jossa ei ollut mitään temppuiluja, mutta sen verran mutkaa kuitenkin, ettei ehtinyt ikävystyä. Sisällä hallissa Rena oli lämmittelyesteillä vielä ihan hyvässä vireessä, mutta ilmeisesti lamaannutan sen vuoroa odottaessa yrittämällä liikaa "pitää sen hyvällä mielellä". Täytyy kokeilla seuraavaksi kisoissa sitä, että ottaa sen lähes suoraan radalle.

Eli vauhti antaa vieläkin odottaa itseään. Virhe tuli kepeillä, jossa Rena ohitti yhden välin. Liekö sitten syynä se, että kepit olivat vanhanmalliset, joten pikkutassu olisi saattanut osua tukiraudalle. (Se sääntöuudistus, joka kertoi tukirautojen paikat on ollut meidän pelastus Viaton). Keppien korjaaminen vei sitten lopunkin vauhdin ja oli taas tuskastuttavaa "kiskoa" koiraa perässään. Jouduin ohjauksellisesti niin outoihin paikkoihin, että unohdin jopa radan kertaalleen, mutta ehdi tehdä hätävalssin, kun se etenemisnopeus kuitenkin oli mitä oli... Toiseksi viimeisenä olleesta pituudestakin kaatui palikka, kun käskytin myöhässä. Hohhoijaa. Olin itsekin kyllä niin väsynyt jo paikalle mennessäni, että ei ehkä ollut paras tsemppi päällä kummallakaan.

Jonkunlaisia virkistymisen oireita Rena on kuitenkin jo osoittanut. Tisut ovat yhä turvoksissa, joten ihan eivät ole hormoonit vielä tasaantuneet.

Keskiviikon treeneissä tehtiin pitkä rata. Tuli selväksi, että Renalla on vieläkin muistissa muutaman viikon takainen hyökkäys ja radan suorittaminen hallin siinä päässä, jossa muut koirat ovat ja hyökkäys tapahtui oli vieläkin vaikeaa. Toinen mentaalimuistiinpano koski sitä, että takaaleikkaus kepeillä on vieläkin opettamatta. Johtunee siitä, että siihen tarvittaisiin avustaja palkkaamaan. Otetaan kesän kuluessa työn alle. Listalla on kyllä pari muutakin juttua, joten lomalla riittää tekemistä.

Ja se loma alkaa muuten aika pian Cool!