Alkaa olla aika palata normaaliin päiväjärjestykseen. Potkin itseäni persuksille sen verran, että lähdettiin hallille iltapäivällä. Päivä oli lämmennyt, halli oli lämmin ja kun siellä vähän aikaa juoksenteli, niin hikihän siinä tuli... :-)

Pituus, pussi, keinu, puomi, kepit ja u-putki tuli kerrattua radanpätkien seassa tai lomassa. Kepeillä harjoittelin vähän kauempaa ohjaamista. Siivusuunnassa löytyi se kohta, missä Rena poistuu kepeiltä, eli otettiin hieman takaisin, mutta vähän sain eroa keppeihin. Kutsut sujuivat hyvin, mutta palkkaa keppien jälkeen ei tarvinnut kokeilla kuin kerran - jätti viimeisen välin pujottelematta. (Niin kuin en sitäkään olisi ennestään tiennyt...). Paikattiin sitten pujottelemalla patukalla vedättäen vauhdilla alusta loppuun.

Tein radanpätkän, jossa sain harjoitella takaaleikkauksia. Vauhti ei ollut ihan riittävä luonteviin takaaleikkauksiin ilman viimeisen aidan taakse jätettyä palkkaa. Onneksi radanpätkien palkkaaminen päähän jätetyllä lelulla sujuu jo hyvin (vaikka pujottelussa se ei onnistukaan). Renalla oli kyllä pyrkyä palkalle suorinta tietä, kun olisi pitänyt tehdä ässämutkaa, mutta kun se on niin nöyrä kuin on, niin pari uusintaa ensimmäisen epäonnistuneen käännön jälkeen riitti ja saatiin tehtyä pätkää onnistuneesti ja niin, että Rena irtosi tarpeeksi, jotta takaaleikkauksissa oli jotain järkeäkin.

Loppuun muutama vauhtipätkä vielä ja läähätettiin molemmat... epäilemättä tarvitaan kunnonkohotusta kumpikin, mutta oli hallissa lämmintäkin. Rantikin läähätti, vaikka harjoitteli vain askelsiirtymiä vasemmalle ja taakse ;-)

Pitää varmaan ilmoittaa Rena kisoihin, niin saan ryhdistäydyttyä tavoitteelliseen harjoitteluun.