Tämä piti laittaa kategoriaan "yleinen" kun mitään tottelevaisuuskoulutukseen viittavaakaan ei BH-kurssin kaupunkiosuuspäivänä harjoiteltu. Jokainen koirakko teki samat kierrokset: Ensin autossa istuvan Virven luo juttelemaan hetkeksi. Sieltä poistuttaessa Virve hetken päästä nousi ja pamautti auton oven kiinni. Ensimmäisellä kierroksella aseman alikulkuun tuli vastaan pyöräilijä, minkä jälkeen palattiin jutustelemaan henkilöryhmään. Uusi kävelykierros, jonka aikana vastaan tuli häiriökoira. Kierroksen jälkeen koira kiinni Rivolin eteen tolppaan ja itse piiloon. Häiriökoira kulkee ohi yhteen suuntaan ja sitten takaisin. Ja siinä se.

Ei Renalle eikä kellekään muulle kurssin koiralle tuottanut "kaupunkiosuus" (kaupunki se on Järvenpääkin ) mitään ongelmia. Ei siis myöskään varsinaisesti treenattu mitään, päästiinpä vain kokeilemaan, millainen kaupunkiosuus voisi olla.

Nyt on sitten kurssikin käyty. Enää pitää vaan saada seuraaminen sille mallille, että luotan siihen, että Rena kulkee mukanani kaksi seuraamiskaaviota, tuli mitä tuli. Vaikka en kyllä tiedä, selviänkö edellisen kokeilun aiheuttamasta traumasta ikinä...