Paluu agilitytreeneihin viimein. Paikalla taas vain kaksi koiraa . Sopii tietysti meille paremmin kuin hyvin; mitä vähemmin koiria, sitä enemmin aikaa treenata.

Tekniikkarata muodostui hypyistä ja putkista. Pääsimme harjoittelemaan välistävetoja ja putkeenlähetystä sekä persjätön vaihtoehtona yhdessä kohdassa poispäin kääntöä. Rena meni hyvin, kunhan vaan ohjasin huolella. Ilma oli hiostava, mikä näkyi meidän molempien vauhdissa. Samaa rataa tehtiin myös toisinpäin, jolloin välistävetojen lisäksi päästiin valssaamaan.

Kun mun ohjauksessa oli aika ajoin huomauttamisen varaa, yllytti kouluttaja Anni minua ja Päiviä kokeilemaan kädetöntä ohjausta eli kädet selän takana. Mietin etukäteen, että mitenhän jyrkkä valssikäännös ja välistävedot sujuu, mutta sehän taisi olla päivän paras rata .

Toinenkin rata rakennettiin. Siinä mukana kepit ja puomi. Puomia, aata ja keppejä ehdin myös harjoitella yksittäisinä esteinä. Oikein hyvä treeni ja kontakteillakin tuli sen verran monta toistoa, että sillä varmaan selviää taas seuraavat kisat...