Rena sai pitää tänään lepopäivän ja lähdimme Raskan kanssa kahdestaan hallille. Ajatuksena oli treenata hieman myös tokoa, mutta innostuimme agiltystä niin, ettei sihen enää muuta viitsinyt sotkea .

Aloitin virittelemällä verkkoja keppeihin. Verkot olivat kahdessa osassa, joten päätin ottaa ensin vain puolikkaat kepit. Ne yhdet ainoat treenit verkoilla joulukuussa olivat kuitenkin jääneet Raskan mieleen ja se meni targetille kuin pro! Mitäpä siinä muuta kuin virittämään verkot täysipitkille kepeille ja siellähän se pujotteli tosi nätisti! Teimme monta toistoa useaan eri otteeseen ja kun lopuksi älysin korvata namitargetin lelulla, saatiin vielä vauhtiakin lisää.

Kahdella hypyllä (30 cm) targetille irtoamista ja sivulla ohjattuna etenemistä. Putkeen irtoamista ja hyppy-hyppy-putki ja putki-hyppy "rataa" .  Vähän kääntöä aidan siivekkeen ympäri. Teimme töitä yli puoli tuntia eikä penikka osoittanut mitään väsymisen merkkejä. Kamoja kasatessa pongasin vielä harjoitusrenkaan, mutta maltoin mieleni ja päätin jättää siihen tutustumisen seuraavaan kertaan. Lauantaina pääsemme toivottavasti aloittamaan kontaktien harjoittelun.

Olipa hauskaa ja tulipa hyvä mieli, varsinkin noista kepeistä.