Viime viikko oli enemmän ja vähemmän omistettu pentujen eri ominaisuuksien arvioimiselle ja tottahan arviointi jatkuu vieläkin - oman valinnan lukkoon lyöminen taitaa jäädä keskiviikkoiltaan... Tämä pentue, jonka arvelin kaikin puolin olevan äärestä laitaan tai ainakin selkeästi useampaa tyyppiä, onkin niin tasainen, että valinta on oikeasti vaikea. Mutta eiköhän se kuitenkin onnistu ;-)

Onnea oli yksi kuiva viikko kaiken sateen keskellä. Tänään pennut saivatkin taas hepuleita savivellissä ja syöksähtelivät sisään ja ulos ja sisään sellaisella vauhdilla, että hirvitti. Märät tassut luistivat komeasti muovilattialla ja jos keilat olisivat olleet rivissä, niin hienoja kaatoja olisi tullut!

Lauantaina pakkasimme Erjan kanssa koko katraan autoon ja ajoimme kehäkolmosen eteläpuolelle. Jonna oli ystävällisesti luvannut huushollinsa käyttöömme pentutestauksen paikaksi, vaikka itse joutuikin lähtemään töihin kesken testin. Pennut käyttäytyivät testissä yllättävänkin samankaltaisesti. Yksi pojista ja yksi tytöistä erottuivat hieman joukosta, mutta kaiken kaikkiaan erot olivat niin vähäiset, ettei testi retkaissut mitään oman koiran valinnassa. Pojista löytyi enemmän dominanssia kuin tytöistä, mikä ei sinällään ole yllättävää. Pallosta kiinnostuivat kaikki, samoin rätistä. Äänitestissä kaikki menivät katsomaan kolinapurkkia heti.

Niin vain tälläkin erää jää jutut lyhyeen, tämän pätkän kirjoittamiseen on mennyt tunti ja 40 minuuttia ;-). Ei yö riitä pidepiin juttuihin - ehkä sitten ensi viikolla...

2053118.jpg

Kakkospoika palautuu

Ai niin: Kiitti Jonna! (ja Ari ja evakkoon ajetut lapset ;-)) - Testipaikka oli erinomainen ja kahvitkin kuuluivat paketiin, kun Erja ne keitti :-D