Kevään viimeiset kimppatokotkin on tokoiltu. Tungosta ei ollut tällä kertaa sen enempää kuin viimeeksikään, meidän lisäksi ainoastaan Sunny ja Neo. Saatiinpa jonkin aikaa pyöriä hallissa ihan yksinämmekin.

Seuraamista, joo. Käännöksiä, pysähdyksiä, juoksua. Kaukot sujuivat hyvin, nouseminen pitkältä matkalta ei tuottanut ongelmaa. Jäävät osuivat kertaalleen kohdalleen, mutta toisella kierroksella tarjosi maahan menon sijaan seisomista, kun olin välissä vahvistanut sen verran seisomista, että tein pari kertaa taakse siirtymisen ja sivulle palaamisen. Vähän tuntui olevan keskittyminen huonoa taas erottelutreenissäkin. Vauhdissa, eli juostessani takaperin, sekä seiso- että maahan-käskyt vaativat jotain apua onnistuakseen. (Melkein onnistuin kaatumaan putken painoon )

Noudossa ahnehdin, varsinkin, kun vire ei ollut ihan katossa. Olisi pitänyt tyytyä onnistuneeseen suoritukseen eikä hakea ehdoin tahdoin sitä epäonnistumista.

Paikallaolo tehtiin porukalla, Rena Sunnyn ja Neon välissä. Neljä minuuttia piilossa ilman ongelmia.

Ruutuakin harjoiteltiin, kun se kerran oli. Ilman target-harjoitusta olemme joutuneet palaamaan lähtöruutuun, eli lähetys metrin, parin päästä ja leikkimiset palkan kanssa ruudussa. Pitää varmaan jossain välissä tehdä taas lelulle lähetyksiäkin, jospa se ajatus siitä kirkastuisi.

Pari mustelmaa lisää, joten virekin oli ihan ok, vaikkei noudon jauhamiseen riittänytkään.