Niin vain Sälli lähti uuteen kotiinsa Susannan kanssa perjantaina, ja "Pate" jäi ainoaksi "riesaksemme". Lauantaina pakkasin kolme koiraa autoon ja suunnistin kohti Lappeenrantaa. Pate matkusti kiltisti häkissä takapenkillä ja nukkui melkein koko matkan. Perillä se pääsi harjoittelemaan mm. hississä kulkemista ja kerrostalon portaiden kiipeämistä. Kaikki uusi sujui ongelmitta.

Maanantai-aamuna Pate pääsi isojen kanssa aamulenkille. Vähän lyhensin ja muutin reittiä, jotta saatoin antaa Paten juosta irti. Kolmen hihnan kanssa taiteilu on taitolaji sinänsä - varsinkin, kun yhdellä talutettavalla ei vielä ole kovin vakaata käsitystä hihnassa kulkemisesta... Illalla oli puolestaan vuorossa trimmattavana olemisen opiskelu. Nypin pentuhaivenia Paten päästä ja korvista ja heti tuli pennusta ison pojan näköinen:

2114241.jpg

Tänään oli vuorossa Erjan ja Mei lin vierailu. Pennut pitivät hauskaa koko rahan edestä. Hauskuuden katkaisin vain Paten kynsien leikkaus - kun nyt koirankynnenleikkaaja sattui olemaan paikalla ;-)